Δόμνα Χατζηβαρίτη

Εργοθεραπεύτρια

Δόμνα Χατζηβαρίτη

Η Δόμνα Χατζηβαρίτη είναι εργοθεραπεύτρια. Έχει μεγαλώσει στη Νέα Πέραμο κι έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας (πλέον Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής).

 

Από το 2008 ασχολείται με την αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, αισθητηριακές, κινητικές, γνωστικές δυσκολίες,  νοητική υστέρηση, δυσπραξία και δυσγραφία.

 

Εργάζεται στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής  «το Αλφαβητάρι- Παπακώστα Νίκη» από το 2012 στο πρωινό τμήμα πρώιμης παρέμβασης του κέντρου και διεξάγει ατομικές συνεδρίες στο απογευματινό τμήμα.

 

Έχει μετεκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (Sensory Integration), στην  Αντιμετώπιση της Δυσγραφίας, στην Λειτουργική Αναπτυξιακή Οπτομετρία «όραση και μάθηση» και «όραση και αυτισμός», στην Αισθητηριακή Επιβοήθηση για την Αύξηση της Συγκέντρωσης, στο Σύστημα Επικοινωνίας Μέσω Ανταλλαγής Εικόνων PECS, στην Εναλλακτική Επικοινωνία MAKATON, στην Εντατική Αλληλεπίδραση.

 

Με στόχο την συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση παρακολουθεί Πανελλαδικά συνέδρια, σεμινάρια και συμμετέχει σε ατομικές και ομαδικές εποπτείες.

 

Ενημέρωση για Covid-19